VLORË, FIER,SHKODËR,KORÇË-SINFOART, TINGUJ KINEMAJE

17 MAJ, 18 MAJ, 14 QERSHOR, 22 QERSHOR

Ky festival ka si qëllim kryesor pasurimin e jetës artistike, edukimin dhe zhvillimin e audiencave si dhe promovimin e turizmit kulturor, duke  prezantuar te publiku, koncerte me krijimtari muzikore të kolonave zanore më të bukura të filmave shqiptarë dhe të huaj, në disa qytete të Shqipërisë si: Vlora, Korça, Fier. Eventi do të organizohet në datat:

   • 17 maj në Vlorë
   • 18 maj në Fier
   • 14 qershor Qendra Arka Shkodër
   • 22 qershor Korçë

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.