TIRANË, KORÇË, DURRËS-DENIS BIZHGA,
ALBANIA GUITAR FESTIVAL

3 QERSHOR, 4 QERSHOR, 5 QERSHOR, 6 QERSHOR, 8 QERSHOR

Festivali i Kitarës do të zhvillohet nga data 3 deri në 8 qershor 2019.Do të ketë koncerte, master-klase dhe projektime filmash kushtuar kitaristëve botërorë në Tiranë, Durrës dhe Korçë. Do të ketë të ftuar artistë virtuozë si : Fabio Barbagallo, Luigi Attademo, Simone Gramaglia dhe artisti shqiptar Petrit Ceku, të cilët do të performojnë në netët e festivalit.

Aktiviteti do të zhvillohet në datat:

   • 3 qershor Salla e Koncerteve Tonin Harapi , Tiranë;            
   •  4 qershor Teatri A.Z Korçë;
   •  5 qershor, Muzeu Arkeologjik Durrës;
   • 6 qershor, Salla e Koncerteve “Tonin Harapi” Tiranë;  
   • 8 qershor “Amfiteatri i Liqenit”, Tiranë,

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.