SARANDË,VLORË,DURRËS, SHKODËR GJIROKASTËR,
KORÇË,BERAT-QËNDRA KOMBËTARE E KULTURËS
PËR FËMIJË, NE JEMI RREZE

6,7,8 KORRIK, 11,12,13 KORRIK 15 KORRIK, 18,19,20 KORRIK, 26,27 KORRIK, 1,2,3 GUSHT, 5 GUSHT Aktiviteti i përket fushës së kulturës, artit dhe synon argëtimin e fëmijëve e edukimin e tyre nëpërmjet artit. Ky aktivitet shtrihet në muajin Korrik-Gusht, sipas një grafiku të caktuar nga organizatoret e bashkëpunëtorët në qytetet respektive për argëtimin e fëmijëve në […]

SHKODËR-SHKODRA JAZZ FESTIVAL

19 GUSHT – 1 SHTATOR Ky Festival i është dedikuar violinistit shqiptar Rrok Jakaj. Që nga viti 2005, festivali ka sjellë interpretues të mëdhenj  nga Evropa Perëndimore, Shtetet e Bashkuara, si dhe talente vendase gjatë javëve të festivalit. Teksa shumica e koncerteve janë kryer në sallën e Teatrit Migjeni të Shkodrës, festivali ka vjedhur vëmendjen […]

DURRËS-PANAIRI I LIBRIT“DURRËS SCRIPT”

03-10 GUSHT SHOQATA “DURANA“, PANAIRI I LIBRIT“DURRËS SCRIPT”                Ky Panair  ka për objektiv të krijojë një ngjarje parësore në qytetin e Durrësit, vizitorët, turistët vendas dhe të huaj, duke lidhur ngushtësisht librin me turizmin. Panairi do të zhvillohet datat 03-10 gusht në Durrës.

LIBRAZHD-FESTA E BËRZHESTËS

24 GUSHT Ne qytetin e Librazhdit festohet festa e Rrapit të Bërzeshtës. Rrapi është i vjetër rreth 560 vjeçar. Ky fshat e ka traditë këtë festë, ku të gjithë banorët mblidhen dhe festojnë rreth e qark tij.