SHKODËR, GJIROKASTËR,BERAT,
KORÇË-
QENDRA VOX BAROQUE,FESTIVALI NDËRKOMBËTAR
I MUZIKËS BAROKEVOX BAROQUE – EDICIONI VI 2019

6-15 KORRIK

Ky projekt vjen pas një eksperience të shkëlqyer në katër edicionet e para. Këtë vit do të organizohen 7 koncerte. Risia e këtij viti është bashkëpunimi me konservatorin e Milanos duke sjellë studentët e këtij institucioni prestigjioz në Shqipëri, së bashku me studentët e UART duke synuar kështu bashkëpunimin dhe shkëmbimin e dijeve si dhe edukimin përmes artit të të rinjve. Eventi do te organizohet në datat 6 – 15  korrik në qytet :

    • Shkodër
    • Gjirokastër
    • Berat
    • Korçë

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.