SARANDË,VLORË,DURRËS, SHKODËR GJIROKASTËR,
KORÇË,BERAT-QËNDRA KOMBËTARE E KULTURËS
PËR FËMIJË, NE JEMI RREZE

6,7,8 KORRIK, 11,12,13 KORRIK 15 KORRIK, 18,19,20 KORRIK, 26,27 KORRIK, 1,2,3 GUSHT, 5 GUSHT

Aktiviteti i përket fushës së kulturës, artit dhe synon argëtimin e fëmijëve e edukimin e tyre nëpërmjet artit. Ky aktivitet shtrihet në muajin Korrik-Gusht, sipas një grafiku të caktuar nga organizatoret e bashkëpunëtorët në qytetet respektive për argëtimin e fëmijëve në disa skena të përgatitura posaçërisht për ketë eveniment kulturor. Aktivitetet do të zhvillohen në datat dhe qytetet e mëposhtme:

  • Sarandë, Ksamil – 6, 7, 8 Korrik,
  • Vlorë, Himarë, Dhërmi – 11,12,13 Korrik,
  • Durrës – 15 Korrik ,
  • Shkodër ,Shëngjin, Voskopojë – 18,19,20 Korrik,
  • Gjirokastër, Përmet-26, 27 Korrik,
  • Korcë, Ersekë, Pogradec – 1,2,3 Gusht,
  • Berat -5 Gusht

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.