PROMOVO SHQIPERINE

Mediet e huaja për Shqipërinë

Formulari

POJO

Kjo hapësirë i kushtohet të pasionuarëve të udhëtimit, turizmit dhe fotografisë por edhe atyre qe duan të promovojnë bukuritë, traditën, historinë dhe kulturën shqiptare. Ndani këtu një foto, një video nga udhëtimet tuaja nëpër Shqipëri.