MRIZI I ZANAVE

“Mrizi i Zanave” është një agroturizëm i ndërtuar në vendlindjen e poetit tonë kombëtar At Gjergj Fishta dhe ku është themeluar për herë të parë lëvizja ndërkombëtare Sloë Food.Ofrohet shërbim restoranti për rreth 170 vende, 9 dhoma bujtine dhe kemi mundësi te vizitojmë Mullirin Fotovoltaik, Fermën, Vreshtat, Kantinën e Verës, Baxho Djathi, Përpunimin e Pastërmasë Tradicionale dhe vend-përpunimin e zaires. Një pjesë e agropërpunimit është ndërtuar në ish-Burgun e Fishtës.

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.