KUKËL-DIFFERENT TRAINS FESTIVAL

12 MAJ

 

Ky festival është një realitet i rëndësishëm në fushën e muzikës klasike në vendin tonë prej tashmë shtatë vitesh. Eventet mbahen shpesh në sallat e rëndësishme të vendit dhe ndryshojnë po aq shpesh, duke prekur realitete dhe publik të ndryshëm.Ai do të fokusohet në vendet e rëndësishme të Trashëgimisë Kulturore duke e ndërthurur atë me tingujt e Muzikës Klasike shqiptare. Pas dy koncerteve të realizuara ne muajin mars, aktiviteti i radhës do të zhvillohet në datën  12 maj, në Qendrën Muzeore “Ndre Mjeda” Kukël.

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.