KODRA E KUAJVE

Agroturizëm “Kodra e Kuajve” ju ofron ushqimin tipik tadicional shqiptar, me prodhimet brenda fermës dhe prodhimet e zones. Shëtitjet me kuaj përreth fshatit, po ashtu dhe kurset për hipizëm, për të apasionuarit  pas kuajve. Ofrohet gjithashtu edhe komoditeti i hotelit me një pamje relaksuese  dhe mbreslënëse.

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.