ELBASAN,KORÇË-Kastriot Tusha dhe Egnatia Ensemble në turne

20 QERSHOR, 21 QERSHOR

Korçë  Pazari i Vjetër ora 21.00

Cikël koncertesh nga këngëtari Kastriot Tusha “Mjeshtër I Madh”, i shoqëruar nga formacioni Egnatia Ensemble dhe drejtuar nga violinisti i njohur Zeqir Sulkuqi.

      • 20 qershor Elbasan ora 20.30 Rea Skampis (Kalaja)
      • 21 qershor Korçë  Pazari i Vjetër ora 21.00

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.