TIRANË,DURRËS,VLORË,KORÇË- QENDRA
“GJENERATA E RE”, FESTIVALI I
PEJSAZHEVE MUZIKORE

12 KORRIK , 13 KORRIK, 25 TETOR, 26 TETOR

Në Muzeun Arkeologjik

Koncerti i fituesve të talenteve të reja, në kuadër të Festivalit të  Pejsazheve Muzikore do të zhvillohet në datat dhe qytetet e mëposhtme:

   • 12 korrik në Muzeun Arkeologjik, Durrës;
   • 13 korrik në Teatrin “Petro Marko” Vlorë ;
   •  25 tetor në Tiranë 
   • 26 tetor në Teatrin “Anton Zako Çajupi” Korçë

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.