DIBËR-FESTA E BJESHKËS

7-13 KORRIK

“Festa e Bjeshkëve”, një aktivitet për të promovuar bjeshkët e mrekullueshme të Malësisë sonë. Ky aktivitet do të shoqërohet me këngë, valle, lojëra popullore dhe një panair ushqimor me prodhime tradicionale të zonës.

Post Author: smile.albania

Leave a Reply

Your email address will not be published.