Nis ndërtimi i MK hotel, brandi gjerman me 5 yje.Ministri Klosi vendos tullën e parë

  Nisja e punës për ndërtimin e MK Hotel, një nga brandet prestigjioze të hotelerisë gjermane, bijë e kompanisë, Lindner Group, pranë aeroportit të Rinasit, për ministrin Klosi, është një nga hapat më të rëndësishëm në zhvillimin e industrisë së turizmit në përgjithësi, dhe të hotelerisë në veçanti, në Shqipëri. “Gërmimet, që do të fillojnë […]